brail منابع اقتصادی خودروسازان سرمایه گذار

brail: منابع اقتصادی خودروسازان سرمایه گذار سرمایه گذاری خودروساز بانکداری خودروسازها ایران خودروسایپا

گت بلاگز اخبار پزشکی همه چیز راجع به «تب کریمه کنگو» و پاسخی به ابهامات و شایعات

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: بعضی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده

همه چیز راجع به «تب کریمه کنگو» و پاسخی به ابهامات و شایعات

همه چیز راجع به «تب کریمه کنگو» و پاسخی به ابهامات و شایعات

عبارات مهم : انتشار

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: بعضی فکر می کنند که خوردن گوشت آلوده می تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این عنوان را قویا تکذیب می کنم لیکن تنها عامل مبتلا شدن به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد مهدی گویا با بیان اینکه تب کریمه کنگو یک بیماری یکسان بین انسان و حیوانات به شمار می رود، گفت: این بیماری در اصل مخصوص حیوانات هست؛ طیف گوناگونی از حیوانات مشمول بر حیوانات وحشی و اهلی مثل گوسفند، بز و گربه توانایی میزبانی ویروس تب کریمه را دارند.

همه چیز راجع به «تب کریمه کنگو» و پاسخی به ابهامات و شایعات

وی گفت: بیماری CCHF یا تب کریمه در زیاد مواقع به وسیله کنه انتقال یافته می شود که همه گیری بالایی هم دارد. شش ماه اول سال و در گرمای هوا، شرایط مناسبی جهت رشد این ویروس به حساب می آید. خوشبختانه با تشخیص به موقع این ویروس می توان فرد مبتلا را به طور کامل درمان کرد و تمام داروهای آن در کشور موجود است.

گویا با بیان اینکه این بیماری قدمتی ۲۰ ساله در کشور دارد، یادآور شد: این بیماری جهت نخستین بار در سال ۷۸ در کشور دیده شد، سالیانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ مورد به این بیماری مبتلا می شوند. بیماری تب کریمه کنگو در ۳۰ درصد موارد حتی با کارها درمانی با فوت ومیر مواجه بوده و کشنده هست. در طول امسال بیش از ۳۰ نفر در کشور به این بیماری مبتلا شدند که از این تعداد ۳ مورد فوتی گزارش شده است است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: بعضی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت با بیان اینکه علائم این بیماری بسته به نوع انتشار متفاوت هست، افزود: این بیماری یا از طریق کنه یا از طریق کشتار در فضایی خارج از کشتارگاه به انسان انتقال یافته می شود. در صورت انتشار با کنه، با کوچک ترین گزشی، این خون آلوده از کنه به انسان انتقال یافته می شود. به این ترتیب کسانی که در دامداری و قصابی ها هستند، مستعد مبتلا شدن به این بیماری هستند. در نوع دوم، اگر کشتار دام در کشتارگاه صورت گیرد جای نگرانی نیست، هشدار زمانی است که دام در کوچه و خیابان کشتار شود که موجب آلودگی افراد تحت تماس می شود.

گویا با تکذیب انتشار این بیماری از طریق خوردن گوشت آلوده تاکید کرد: بعضی فکر می کنند که خوردن گوشت آلوده می تواند منجر به انتشار این بیماری شود که این عنوان را قویا تکذیب می کنم، لیکن تنها عامل مبتلا شدن به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار هست، لذا گوشت پخته هیچ بیماری را انتقال یافته نمی کند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به علائم این بیماری، گفت: علائم این بیماری در انسان بین یک تا سه روز ظاهر می شود که مشمول بر تب و لرز، سردرد، کوفتگی، اسهال و استفراغ به مدت ۳ تا ۵ روز و بعد از آن خونریزی زیر پوستی، وجود خون در مدفوع و دستگاه تناسلی و دستگاه گوارش شروع می شود که در نهایت موجب فوت فرد بیمار می شود.

همه چیز راجع به «تب کریمه کنگو» و پاسخی به ابهامات و شایعات

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد، با انتقاد از کشتار دام در کوچه و خیابان تاکید کرد: ما نمی توانیم شاهد کشتار سنتی دام در کوچه و خیابان باشیم، لیکن کشتار دام در داخل کشتارگاه اصول و قوانینی دارد که فرد کشتارکننده به آن اصول واقف هست، جهت این بیماری هیچ سرم و واکسنی وجود ندارد، ولی می توان با رعایت نکات ایمنی به آن مبتلا نشد.

وی افزود: این بیماری پیش زمینه ای دارد و عملا بیماری افراد عادی نیست و تنها افرادی که به نوعی با دام در ارتباط هستند و حتی دام را به صورت زنده کشتار و مصرف کرده اند می توانند نسبت به مبتلا شدن به این بیماری مشکوک باشند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: بعضی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده

گویا ادامه داد: ما در مدت ۲۰ سال گذشته از همه شیوه های اطلاع رسانی جهت بالابردن سطح آگاهی مردم استفاده کرده ایم، کسانی که بر اثر مبتلا شدن به این بیماری فوت می کنند، بعد از فوت باید به گونه ای دفن شوند که دیگران را آلوده نکنند و غسال ها باید دقت بیشتری داشته باشند تا هنگام شستشو و دفن متوفای مبتلا، به این بیماری مبتلا نشوند.

واژه های کلیدی: انتشار | انتقال | بیماری | حیوانات | کشتارگاه | مبتلا شدن | اخبار پزشکی


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs